top of page
Martin Carlson.jpeg

MARTIN CARLSON

Legitimerad kiropraktor

Jag slutförde min 5-åriga Master of Science-examen med inriktning på kiropraktik vid Anglo-European College of Chiropractic i England 1998. Efter att ha jobbat drygt sju år på Södermalms kiropraktorklinik startade jag och min kollega Maria Carnholm Västermalms kiropraktik i augusti 2005.

 

Kiropraktik är ett fantastiskt yrke med stora möjligheter att få hjälpa människor till ett friskare och bättre liv. Att ifrån topp till tå kunna behandla unga som gamla, vältränade som mindre vältränade, sportiga som soffliggare. Jag använder mig av en rad olika kiropraktiska tekniker för att kunna anpassa mig till patientens behov och önskemål.

Fortbildning skaffar jag mig regelbundet i Sverige och utomlands för att kunna utveckla mig inom mitt yrke. Jag är engagerad i styrelsen både inom riksorganisationen och lokalorganisationen.

På fritiden är jag gärna på golfbanan, spelar innebandy, åker skidor, reser, lagar mat och jagar.

Maria Carnholm.jpeg

MARIA CARNHOLM

Legitimerad kiropraktor

Sedan 2005 driver min kollega Martin Carlson och jag Västermalms Kiropraktik på Kungsholmen.

Arbetet med att hjälpa patienter i alla åldrar är utvecklande och givande. Att vara lyhörd och ha möjlighet att anpassa den kiropraktiska behandlingen till patienternas behov och förutsättningar är viktigt för mig som kiropraktor.

Träning och rörelse är nödvändigt för kroppen. Jag vill inspirera er patienter till att träna och röra er mer i vardagen. Allt för att få kroppen att må ännu bättre!

Efter slutförd kiropraktorexamen (MSc Chiropractic) vid Anglo-European College of Chiropractic år 2000, gjorde jag min AT-tjänstgöring på St Görans sjukhus samt arbetade de första åren på Södermalms kiropraktorklinik.

På fritiden gillar jag att umgås med familj och vänner, röra på mig och sträckläsa böcker – gärna deckare!

Anton-Cala.jpg

ANTON CALÁ

Legitimerad kiropraktor

Jag heter Anton Calá och jag är född och uppväxt i Stockholm.

 

Jag har alltid vetat att jag vill arbeta med människor och i synnerhet inom området hälsa och välmående. Ett område som kan låta ganska självklart men som alltför ofta förbises i vårt hektiska samhälle. Därför vill jag som terapeut, utöver olika manuella behandlingar, bidra med tips och råd för att du ska få de bästa förutsättningarna att uppnå dina mål.

 

Med en bakgrund som fotbollsspelare och inom funktionell fitness känner jag till många av de skador som kan uppstå i samband med sport. Men oavsett vad du har för livsstil så är du välkommen att boka en tid för konsultation och behandling.

 

På fritiden befinner jag mig en del på gymmet, golfbanan när vädret tillåter eller på en middag med gott sällskap och riktigt god mat!

Madeleine-Brus.jpg

MADELEINE BRUS

Legitimerad kiropraktor

Jag har arbetat som kiropraktor sedan min examen vid Anglo European College of Chiropractic i England 2002. Jag arbetade kvar i England i två år innan jag flyttade hem till Sverige 2004.

 

Jag arbetar med patienter i alla åldrar. Under åren har jag vidareutbildat mig inom behandling av bebisar och barn, gravida samt kraniell behandling. 

Jag behandlar patienter med olika typer av huvudvärk, käk-problematik samt besvär i hela rörelseapparaten. Jag använder mig av flertalet olika behandlingsmetoder beroende på individen och vad problemet är. 

Jag lägger stor vikt vid att inte enbart fokusera på patientens symptom, utan även vad roten till problemet är i kroppen, vilket i sin tur kan ge upphov till symptomet.

 

Eftersom vi alla i grund och botten är programmerade att konstant självläka och återhämta oss från all typ av belastning som kroppen dagligen på olika sätt utsätts för, vill jag hjälpa varje individs kropp tillbaka till optimal läkning och återhämtning.

Åsa Dahllöf.jpeg

ÅSA DAHLLÖF

Certifierad massör

Jag heter Åsa Dahllöf och är certifierad massör. 1995 utbildade jag mig till Hälso och Friskvårdscoach. Efter det utbildade jag mig till massör och har arbetat sedan 1996.

 

Jag varvar arbetet på kliniken med att vara på företag. Jag lärde känna Maria och Martin när vi arbetade ihop på Södermalms kiropraktorklinik. Till Västermalmskiropraktik kom jag 2007.

 

Jag utför klassisk massage, en behandling är 45 min. Jag ger även tips på stretch och träningsövningar.

På fritiden umgås jag gärna med vänner och familj om jag inte är på Friskis och Svettis. Där spenderar jag mycket tid då jag är ledare i Jympa och Cirkelfys.

Silvana Bacco.jpeg

SILVANA BACCO

Akupunktör

Mitt namn är Silvana Bacco, född i Motala och uppvuxen på Sicilien men sedan 1983 bosatt i Stockholm.

Jag har drivit mitt företag ACM Competenza sedan 1992. Jag jobbar med behandlingsmassage, lymfmassage, TCM akupunktur och coaching på Västermalms Kiropraktik sedan december 2016.

Mitt koncept bygger på att integrera olika behandlingsformer för att uppnå bästa resultat samt visionen att sprida kunskap inom hälsa och friskvård som lägger grunden för en ökad livskvalitet.

Mina behandlingar varierar från 60 min till 90 min.

Min fritid består av en del träning men även livsnjutning så som mat, resor och familj.

Har du frågor eller vill boka tid så finns jag på 070-7897072 eller silvana.bacco@outlook.com

Om du vill boka tid, gå in på: silvanasfriskvard.bokadirekt.se

kiropraktor at work.png

MYA LINDAHL

Har avslutat sin anställning

Mya Lindahl har slutat hos oss efter 10 fantastiska år. Vi önskar henne all lycka till med hennes juridikstudier.

 

Om du vill fortsätta hos en annan kiropraktor på kliniken, välj då ett "återbesök" när du bokar. Vi har tillgång patientjournalerna.

bottom of page